Friday, 31 December 2021
افراد بی خانمان در ماه حدود ۳۶۰ تا ۷۵۰ هزار تومان برای خوابیدن در اتوبوس آن هم خوابی که در یک شب هفت الی هشت بار ناچارند بیدار شوند و در بین اتوبوسها جابهجا شوند، پراخت میکنند.
بررسی ماده 19 کنوانسیون حقوق کودک و مقایسه ان با قانون اساسی جمهوری اسلامی
Thursday, 30 December 2021
نامه ی سرگشاده یک بازنشسته
Tuesday, 28 December 2021
دی ۷, ۱۴۰۰اجرای محکومیت ابوالفضل رحیمیشاد در اجرای احکام دادسرای اوینخبرگزاری هرانا – حکم محکومیت ابوالفضل رحیمیشاد، معلم و فعال سیاسی در شعبه یک اجرای احکام دادسرای اوین اجرایی شد. وی پیشتر توسط دادگاه بدوی به ۱۵ ماه حبس تعلیقی به مدت ۵ سال، جزای نقدی و ممنوعیت از حضور در شبکههای اجتماعی محکوم شده بود.به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، حکم محکومیت ابوالفضل رحیمیشاد، در شعبه یک اجرای احکام دادسرای اوین اجرا شد.آقای رحیمیشاد پیشتر توسط دادگاه بدوی به ۱۵ ماه حبس، ۸ میلیون تومان جزای نقدی، ۵ سال ممنوعیت از حضور در شبکههای اجتماعی (فعالیت در فضای مجازی) و ۴ ساعت کلاس کنترل هیجان در یک موسسه زیر مجموعه موسسه خمینی قم، محکوم شده است. حکم ۱۵ ماه حبس آقای رحیمیشاد به دلیل نداشتن سابقهی کیفری به مدت ۵ سال تعلیق شد.بر اساس این گزارش، به دلیل عدم درخواست تجدید نظر و عدم اعتراض به حکم صادره، مبلغ جزای نقدی از ۸۰ میلیون ریال به ۴۸ میلیون ریال و پرداخت بصورت نقدی تقلیل یافت.آقای رحیمیشاد پیشتر گفته بود که اتهامی که در بازپرسی تفهیم شد فقط فعالیت تبلیغی علیه نظام بود اما در دادگاه انقلاب قاضی علاوه بر این اتهام در بین دفاعیات بخاطر باز نشر یک یادداشت که براساس نامه نیلوفر بیانی زندانی فعال محیط زیست به رهبر جمهوری اسلامی بود که در آن مدعی شکنجهی غیراخلاقی در ویلایی در لواسان از سوی کارکنان نهاد نظامی_امنیتی که او را بازداشت کرده بود نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی هم به اتهام قبلی افزوده شد. این در حالیست که بهگفتهی او، پس از بیان این موضوع از سوی وزارت اطلاعات در اردیبهشت ماه خبر از صفحه اینستاگرام پاک شده بود اما هیچ تاثیری در رای و نظر قاضی نداشت.این معلم در تاریخ ۱۰ مهرماه از بابت اتهام تبلیغ علیه نظام به شعبه ۶ دادسرای اوین به ریاست قاضی مقدس احضار و پس از تفهیم اتهام و ارجاع پرونده به دادگاه انقلاب با تودیع قرار کفالت ۱۰۰ میلیون تومانی آزاد شد.از مصادیق اتهام مطروحه علیه این شهروند یادداشتها و مقالات منتشر شده در رسانههای مجازی عنوان شده است.FacebookTwitterاشتراک گذاریShareTweetPinMailSMSPrevious Postقطع عضو یک شهروند بر اثر انفجار مین در دهلرانNext Postتداوم بازداشت 4 شهروند در سنندجدیدگاهتان را بنویسیدنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *دیدگاهنام *ایمیل *وب سایتBack to topMobilePowered byWPtouch Mobile Suite for WordPress
اجرای محکومیت ابوالفضل رحیمیشاد در اجرای احکام دادسرای اوین

خبرگزاری هرانا – حکم محکومیت ابوالفضل رحیمیشاد، معلم و فعال سیاسی در شعبه یک اجرای احکام دادسرای اوین اجرایی شد. وی پیشتر توسط دادگاه بدوی به ۱۵ ماه حبس تعلیقی به مدت ۵ سال، جزای نقدی و ممنوعیت از حضور در شبکههای اجتماعی محکوم شده بود.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، حکم محکومیت ابوالفضل رحیمیشاد، در شعبه یک اجرای احکام دادسرای اوین اجرا شد.
آقای رحیمیشاد پیشتر توسط دادگاه بدوی به ۱۵ ماه حبس، ۸ میلیون تومان جزای نقدی، ۵ سال ممنوعیت از حضور در شبکههای اجتماعی (فعالیت در فضای مجازی) و ۴ ساعت کلاس کنترل هیجان در یک موسسه زیر مجموعه موسسه خمینی قم، محکوم شده است. حکم ۱۵ ماه حبس آقای رحیمیشاد به دلیل نداشتن سابقهی کیفری به مدت ۵ سال تعلیق شد.
بر اساس این گزارش، به دلیل عدم درخواست تجدید نظر و عدم اعتراض به حکم صادره، مبلغ جزای نقدی از ۸۰ میلیون ریال به ۴۸ میلیون ریال و پرداخت بصورت نقدی تقلیل یافت.
آقای رحیمیشاد پیشتر گفته بود که اتهامی که در بازپرسی تفهیم شد فقط فعالیت تبلیغی علیه نظام بود اما در دادگاه انقلاب قاضی علاوه بر این اتهام در بین دفاعیات بخاطر باز نشر یک یادداشت که براساس نامه نیلوفر بیانی زندانی فعال محیط زیست به رهبر جمهوری اسلامی بود که در آن مدعی شکنجهی غیراخلاقی در ویلایی در لواسان از سوی کارکنان نهاد نظامی_امنیتی که او را بازداشت کرده بود نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی هم به اتهام قبلی افزوده شد. این در حالیست که بهگفتهی او، پس از بیان این موضوع از سوی وزارت اطلاعات در اردیبهشت ماه خبر از صفحه اینستاگرام پاک شده بود اما هیچ تاثیری در رای و نظر قاضی نداشت.
این معلم در تاریخ ۱۰ مهرماه از بابت اتهام تبلیغ علیه نظام به شعبه ۶ دادسرای اوین به ریاست قاضی مقدس احضار و پس از تفهیم اتهام و ارجاع پرونده به دادگاه انقلاب با تودیع قرار کفالت ۱۰۰ میلیون تومانی آزاد شد.
از مصادیق اتهام مطروحه علیه این شهروند یادداشتها و مقالات منتشر شده در رسانههای مجازی عنوان شده است.
Powered by
WPtouch Mobile Suite for WordPress
قرار بازداشت چهار شهروند اهل شهرستان سنندج به نامهای آرش منبری، زانیار منبری، سیوان منبری و میلاد منبری، برای دومین بار متوالی تمدید شد.
تداوم بازداشت ۴ شهروند در سنندج

خبرگزاری هرانا – قرار بازداشت چهار شهروند اهل شهرستان سنندج به نامهای آرش منبری، زانیار منبری، سیوان منبری و میلاد منبری، برای دومین بار متوالی تمدید شد. این شهروندان در تاریخ ۲۳ آبان ماه امسال توسط نیروهای امنیتی در منزل شخصی خود همراه با ضرب و شتم و تفتیش منزل بازداشت و سپس به یکی از بازداشتگاه های امنیتی در این شهر منتقل شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کردپا، قرار بازداشت آرش منبری، زانیار منبری، سیوان منبری و میلاد منبری شهروندان اهل شهرستان سنندج برای بار دوم تمدید شد.
در این گزارش به نقل از یک منبع مطلع آمده است: خانواده این چهار شهروند جهت اطلاع از سرنوشت فرزندانشان به اداره اطلاعات و دادگاه انقلاب سنندج مراجعه کرده که در پی آن به این افراد گفته شده که قرار بازداشت فرزندانشان برای دومین بار متوالی تمدید شده است؛ بعلاوه این شهروندان طی مدت زمان بازداشت تنها یک تماس تلفنی با خانوادهشان داشته و از حق دسترسی به وکیل و ملاقات با خانواده محروم بودهاند.
آرش منبری، زانیار منبری، سیوان منبری و میلاد منبری در تاریخ ۲۳ آبان ماه امسال توسط نیروهای امنیتی در منزل شخصی خود بازداشت و سپس به یکی از بازداشتگاه های امنیتی در این شهر منتقل شدند. نیروهای امنیتی در زمان بازداشت اقدام به ضرب و شتم این شهروندان و تفتیش منزل آنان کرده بودند.
تا لحظه تنظیم این گزارش، از دلیل بازداشت و اتهامات مطروحه علیه این افراد اطلاع در دست نیست.
Powered by
WPtouch Mobile Suite for WordPress
علی انساندوست تحت نظارت پابند الکترونیکی از زندان لنگرود قم خارج شد

خبرگزاری هرانا – علی انساندوست (خردگرا) زندانی سیاسی، روز یکشنبه ۵ دیماه، تحت نظارت پابند الکترونیکی از زندان لنگرود قم خارج شد. او باقی مانده دوران محکومیت ۴ سال و ۶ ماهه خود را خارج از زندان و با محدودیت تردد سپری خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، علی انساندوست (خردگرا) زندانی سیاسی، تحت نظارت پابند الکترونیکی از زندان لنگرود قم خارج شد.
آقای انساندوست پیشتر توسط شعبه ۳ دادگاه انقلاب قم از بابت اتهاماتی از جمله همکاری با دول خارجی و متخاصم، توهین به رهبری، توهین به بنیانگذار جمهوری اسلامی و تبلیغ علیه نظام به ۸ سال حبس محکوم شد که با استناد به ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی ۶ سال آن قابل اجرا بود. این حکم در پی تسلیم به رای، به ۴ سال و نیم زندان کاهش پیدا کرد.
یک منبع مطلع از وضعیت آقای انساندوست به هرانا گفت: این زندانی ۳ ماه از دوران محکومیت خود را در یکی از سلولهای انفرادی زندان لنگرود قم سپری کرد که طی این مدت به دلیل عدم رعایت بهداشت در این سلول ها، به بیماری پوستی مبتلا شد که در پی آن از حق رسیدگی پزشکی محروم ماند.
آقای انساندوست در تاریخ ۹ اردیبهشت ماه سال ۹۹ به دلیل فعالیت در فضای مجازی و مصاحبه با یکی از رسانههای خارج از کشور توسط نیروهای امنیتی در رشت بازداشت شد. وی نهایتا در شهریورماه سال ۹۹ با پایان مراحل بازجویی به زندان لنگرود قم منتقل شد. این شهروند از آن زمان تا لحظه خروج از زندان بدون رعایت اصل تفکیک جرایم در بند عمومی این زندان بسر میبرد.
وی از زمان بازداشت به مدت ۴۵ روز از ملاقات و یا برقراری تماس تلفنی با خانواده خود محروم بوده و تحت فشار برای انجام مصاحبه تلویزیونی قرار داشت.
دیدگاهتان را بنویسید
Powered by
WPtouch Mobile Suite for WordPress
دیدگاهتان را بنویسید