7th of September 2024
خانه > دگرباشان جنسی, کودکان > پدری که فرزند ترنس خود را به قتل رسانده بود، از زندان آزاد شد تاریخ : ۱۴۰۳/۰۶/۱۶ دسته : دگرباشان جنسی,کودکان لینک کوتاه : کد خبر : 030616934
چاپ خبر
پدری که فرزند ترنس خود را به قتل رسانده بود، از زندان آزاد شد
خبرگزاری هرانا – مردی که به اتهام قتل فرزند ۱۷ سالهاش که از جامعه (+LGBTQ) بود، بعد از تحمل شش ماه حبس آزاد شد. این مرد پیشتر توسط دادگاه کیفری دو تبریز از بابت این اقدام به ۳ سال حبس محکوم شد که قاضی پرونده اخیرا مدت زمان حکم صادره را به ۶ ماه حبس کاهش داده است. در قوانین جمهوری اسلامی، پدر به عنوان “اولیای دم” در صورت قتل و یا مشارکت در قتل فرزند از مجازات جدی در امان می ماند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از رکنا، مردی که به اتهام قتل فرزند ترنس خود در زندان بود، آزاد شد.
بر اساس این گزارش، وی پیشتر به اتهام قتل توسط شعبه ۱۱۷ دادگاه کیفری دو تبریز به ۳ سال حبس محکوم شده بود. مدت حبس صادره توسط قاضی پرونده به شش ماه کاهش یافته است و ماه گذشته این مرد از زندان آزاد شده است.
او در جلسه دادگاه در دفاع از خود مدعی شده بود که “پارسا تمایلات جنسی زنانه داشت و برای درمانش تلاش زیادی کردم اما به دلیل عدم همکاری پارسا و فرارهای مکررش، هیچ درمانی مؤثر واقع نشد. تصمیم به سپردن او به بهزیستی گرفتم، اما بهزیستی به دلیل وضعیت پارسا از پذیرش او خودداری کرد.”
در قوانین جمهوری اسلامی، پدر به عنوان “اولیای دم” در صورت قتل و یا مشارکت در قتل فرزند از مجازات جدی در امان می ماند. موضوعی که همواره مورد انتقاد بسیاری از منتقدین قوانین رایج در کشور بوده است. در برخی موارد پدران، پس از بررسی این موضوع که پدر به دلیل قتل فرزند از مجازات سنگین در امان است، دست به قتل زدهاند.
لازم به توضیح است، افراد ترنس کسانی هستند که هویت جنسیتی آنها مغایر با جنس تشخیص داده شده در زمان تولدشان است. به علاوه تمامی افراد ترنس نیازی به انجام عملهای جراحی بازتایید جنسیت نمیبینند. اما به دلیل شرایط قانونی حاکم بر ایران، هویت جنسیتی افراد ترنس تنها پس از انجام عمل و عقیمسازی فرد به رسمیت شناخته میشود.
در متن قوانین ایران تاکنون مقررات مشخصی در این خصوص وضع نشده است؛ با این حال در سال ۱۳۹۲ در متن لایحه حمایت از خانواده، بخشی به قوانین طی کردن پروسه گذار افراد ترنس نیز اختصاص داده شده است. روحالله خمینی در سال ۱۳۶۱ طی فتوایی عمل “تغییر جنسیت” را مشروع دانسته بود. عدم وضع قوانین واحد برای تغییر مدارک و اخذ مجوز عملهای بازتایید جنسیت موجب سردرگمی شهروندان ترنس در پیچ و خمهای قانونی و رفتارهای سلیقهای و سواستفاده برخی از مراجع قانونی جهت سنگ اندازی در روند گذار شده است.
FacebookTwitterShare
مطالب مرتـبطکریم اسماعیل زاده از زندان تبریز آزاد شدبوشهر؛ یک نوزاد رها شده در خیابان پیدا شدبازماندگی از تحصیل ۱۶۴۰۰۰ دانش آموز در کشورتیراندازی بی ضابطه نیروهای نظامی در کهنوج؛ دو شهروند از جمله یک کودک کشته و زخمی شدنددر سایه عدم دسترسی به آب؛ یک کودک اهل چابهار در هوتک غرق شد
برچسب ها: LGBTQ+ تبریز ترنس قتل فرزند کودکان
بدون نظر
نظر بگذارید
نـــام (لازم)
ایمیل(لازم)
وب سایــت
صفحه اصلیدگرباشان جنسیبهداشت و محیط زیستسایر گروههااصنافاقلیت های دینیاندیشه و بیاناقلیت های قومیحقوق آکادمیکزنانزندانیانفرهنگیاعدامکارگرانکودکان
© 2024 کلیه حقوق این سایت متعلق به خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران است